Maatwerk

Omdat geen twee carrosserieën gelijk hoeven te zijn, denken wij graag met onze klanten mee. Wij werken met u samen om tot een innovatief product te komen waar u nog jarenlang plezier van kunt beleven.

Al in ons eerste gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw specifieke wensen. Zo kunnen wij u u altijd kwaliteit als standaard bieden omdat uw carrosserie dan geen verrassingen voor ons heeft. Wij overleggen u een document met een nauwkeurige beschrijving van uw carrosserie en de opbouw.

Na uw akkoord starten wij met het digitaal intekenen van uw specifieke wensen. Tot op het kleinste detail kunnen wij u zo laten zien hoe uw carrosserie er uit komt te zien. Wij nodigen u hier altijd uit om een virtuele rondgang te maken zodat u eventueel nog aanpassingen kunt laten maken.

Op basis van de 3D tekening maken wij, geheel in eigen werkplaats, uw carrosserie. Uiteraard bent u vrij om te komen bezichtigen hoe de werkzaamheden vorderen.

Wij adviseren u graag en zien het als een uitdaging om een carrosserie te ontwerpen en te bouwen naar uw wensen. Maak vrijblijvend een afspraak om alle verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bekkers Carrosserie

Een goed gesprek om de mogelijkheden door te spreken?